BeogradLazarevac

UG „Ujedinjeni za Lazarevac“ prikupili preko 6,5 tona čepova

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ prikupilo je preko šest ipo tona čepova tokom 14 akcija koje su organizovali u prethodnom periodu. Čepovi su uručeni organizaciji „Čep za hendikep“ iz Zrenjanina, sa kojima udruženje neguju dugogodišnju saradnju. Zahvaljujući dobroj saradnji i Lazarevčanima, koji su shvatili važnost ove akcije, od prodatih čepova kupljenja su brojna ortopedska pomagala deci širom naše zemlje.

Dugogodišnja saradnja između udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ i „Čep za hendikep“ pokazala se kao izuzetno uspešna, a najnovija donacija čepova još jednom potvrđuje predanost ovih organizacija humanitarnom radu. Kroz efikasnu saradnju, čepovi su pronašli svoj put do ove važne organizacije koja se bavi pružanjem podrške osobama sa invaliditetom. Tokom 14 akcija pirukupljeno je ukupno 6,5 tona čepova, kaže Jelena Gajić, ispred omladinske mreže „Ujedinjenih za Lazarevac“.

Zahvaljujući velikom angažovanju Lazarevčana, koji su svesni važnosti ove akcije, udruženje je uspelo da proda čepove i sredstva prikupljena na taj način iskoristi za kupovinu brojnih ortopedskih pomagala za decu širom naše zemlje. Ova inicijativa nije samo ekološki orijentisana, već i humanitarna, jer svaki sakupljeni čep doprinosi poboljšanju kvaliteta života dece kojoj su ortopedska pomagala neophodna.

Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ izražava iskrenu zahvalnost svim građanima koji su podržali ovu akciju i doprineli uspehu inicijative. Članovi udruženja 15. decembra dobiće i nagradu kao jedno od najhumanijih udruženja za učestvovanje i organozovanje akcija prikupljanja krvi a do kraja godine organizovaće i „Novogodišnje sokače“ i pripremiti paketiće za decu iz Dnevnog boravka kao i decu is socijalno ugroženih porodica.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA