BeogradLazarevacVesti

Uskoro rekonstrukcija ulice Vuka Karadžića

Za nekoliko dana počinje rekonstrukcija ulice Vuka Karadžića, buduće trase autoputa „Vožd Karađorđe“, najavio je predsednik opštine Bojan Stević. Prilikom izgradnje kanalizacione mreže imali smo problema, kaže Stević, ali smo uspeli da sve završimo. Sada čekamo odluku Direkcije za izgradnju Grada Beograda o izboru izvođača a radiće se deonica u dužini od 2,6 kilometara.

Ulica Vuka Karadžića

Dugo očekivana rekonstrukcija ulice Vuka Karadžića, koja će uskoro postati trasa budućeg autoputa „Vožd Karađorđe“, trebalo bi da počne nakon izbora izvođača radova. Rekonstrukciju ove saobraćajnice u dužini od 2,6 kilometara najavio je predsednik opštine Bojan Stević, koji je istakao da su prethodni radovi na izgradnji kanalizacione mreže bili izazovni, ali uspešno završeni.

Bojan Stević
Bojan Stević

U ulici Vuka Karadžića izvodiće se kompleksni radovi koji podrazumevaju zamenu kompletne vodovodne i kanalizacione mreže, javnu rasvetu, tri nove buster pumpe, trotoare, kao i ulaze u sva domaćinstva, kaže Stević.

Rekonstrukcija ulice Vuka Karadžića predstavljaće ključni korak ka modernizaciji saobraćajne mreže, čime će opština dobiti ne samo estetski i funkcionalni preobražaj, već i stimulans za ekonomski razvoj i unapređenje kvaliteta života svih stanovnika. Očekuje se da će projekat doneti brojne prednosti, uključujući smanjenje gužvi, povećanje bezbednosti u saobraćaju i privlačenje investicija na ovom području.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA