BeogradLazarevacVesti

Asfaltiranje ulice Vladike Nikolaja Velimirovića

Asfaltiranje ulice Vladike Nikolaja Velimirovića, u Mesnoj zajednici Petka privodi se kraju. Izvode se radovi na nosećem i habajućem sloju, uz nivelaciju šahti  kanalizacione mreže u dužini od 650 metara, rekao je obilazeći radove predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević. Predsednik je naglasio da se očekuje asfaltiranje još 850 metara u ovoj ulici. Kompletne radove, koje izvodi Javno komunalno preduzeće Beograd put, finansira Grad Beograd preko Direkcije za puteve Grada Beograda.

Petka Stević Asfaltiranje

Radovi na redovnom održavanju deonice Ulice Vladike Nikolaja Velimirovića počeli su 22. septembra, kada je ova ulica zatvorena za saobraćaj. Današnjim asfaltiranjem dela ulice od raskrsnice na Savezu u dužini od 650 metara ova frekventna saobraćajnica biće bezbednija za saobraćaj. Nakon nivelacije šahti kanalizacione mreže završeni su neophodni radovi na nosećem i habajućem delu saobraćajnice. Obilazeći radove predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima zahvalio se sugrađanima na strpljenju i naglasio da je planiran nastavak radova na deonici dugoj 850 metara.

Asfaltiraje u MZ Petka

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević je podsetio da su radovi na izgradnji ove saobraćajnice izvođeni pre šest godina i izneo sve probleme zbog kojih je neophodno održavanje. Sredstva za radove na novoj deonici u dužini od 850 metara su već obezbeđena, a radovi su ugovoreni. Početak realizacije u zavisnosti od vremenskih uslova, očekuje se do kraja godine ili početkom proleća.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA