BeogradLazarevacVesti

AVIA je uskoro u LAZAREVCU, na dobro poznatoj adresi!

U Lazarevcu će, u prvoj polovini jula, biti svečano otvorena prva AVIA benzinska stanica u ovom gradu, pod okriljem švajcarskog brenda i 23-ća u AVIA lancu benzinskih stanica širom Srbije.

„Ponosni smo na činjenicu da AVIA kvalitet možemo da ponudimo i Lazarevcu; pre svega, vozači će dobiti mesto na kom će moći da se snabdeju najkvalitetnijim gorivima i gde će biti usluženi susretljivo i domaćinski, pošto su to vrednosti na kojima gradimo naše poslovanje već 33 godine.” – istakli su iz ove kompanije.

Radi se na potpunom renoviranju i osveženju stanice, na već dobro poznatoj adresi, Vidik – 1300 Kaplara 144, koja će pored ponude svih vrsta goriva i raznovrsne usluge vozačima, odgovoriti švajcarskom kvalitetu i u pogledu estetike enterijera i ponude prodavnice u robi široke i premijum ponude.

Radun AVIA doo je deo AVIA familije koja broji preko 3.200 benzinskih stanica u 15 zemalja Evrope. U Srbiji, brend AVIA preko 30 godina prepoznaju hiljade i hiljade kupaca i dobavljača sa kojima kompanija u kontinuitetu uspešno sarađuje, na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko želite da postanete deo AVIA kompanije koja broji oko 200 zaposlenih, u toku je formiranje tima radnika koji će činiti Točioci goriva/Prodavci, a za sve dodatne informacije pozovite 062/424-397.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA