BeogradLazarevacVesti

Jaslena grupa iz vrtića Dečije carstvo oprostila se od svojih vaspitačica

Starija jaslena grupa vrtića „Dečije carstvo“, vaspitačica Marije Radivojević, Bojane Perović i Aleksandre Živković, na jezeru Očaga oprostila se od svojih vaspitačica i od septembera meseca prelazi u mlađu vrtićku grupu. Tim povodom vaspitačice i roditelji dece organizovali su prigodno druženje na poznatom lazarevačkom kupalištu, a deca su nakon prolaska poligona i zabavnih igara, zasluženo dobila diplome za jednu uspešno savladanu etapu u početku svog druženja u vrtiću.

Pod sloganom „Kad porastem biću dete“ starija jaslena grupa, generacija 2021. godišta, oprostila se od svojih vaspitačica, Marije Radivojević, Bojane Perović i Aleksandre Živković. Na jezeru Očaga vaspitačice i roditelji organizovali su druženje na kojem su deca na već pripremljenom poligonu morala da savladaju prepreke, dođu do krajnjeg cilja i osvoje diplome. Svoje druženje ovi mališani nastaviće od septembra u mlađoj vrtićkoj grupi.

Pored današnjeg druženja, deca su sa svojim vaspitačicama u toku boravka u „Dečijem carstvu“ putovala kroz razne projekte učeći osnove u saobraćaju, upoznajući se sa zanimanjima, ali i obilazeći ustanove od značaja u našem gradu, kao i lokalnu zajednicu. Veliku podršku na ovom putu i početku upoznavanja sa vrtićem, deca i vaspitačice imali su od roditelja koji su ispratili sve akcije i aktivno učestvovali u radu i druženju.

Ovi divni mališani sa svojim vaspitačicama družiće se sve do septembra, a sa nama su podelili svoje utiske o današnjem događaju i šta im se najviše svidelo. Neki su bili raspoloženi da sa nama podele stihove pesmica koje su naučili.

Ovo druženje nije samo obeležilo kraj jednog važnog životnog perioda za decu i njihove vaspitačice, već je i simbolizovalo čvrstu vezu između svih učesnika ove divne zajednice. Sa setom zbog rastanka, ali i uzbuđenjem zbog budućih avantura koje dolaze, deca su napustila jezero Očaga noseći sa sobom ne samo diplome, već i nezaboravne uspomene na svoje prve obrazovne korake i dragocene trenutke provedene zajedno sa svojim vaspitačicama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA