BeogradKulturaLazarevacVesti

„Azrini svjedoci“ Borisa Leinera u četvrtak 02. juna u lazarevačkoj biblioteci

Promocija knjige „Azrini svjedoci“ autora Borisa Leinera, nekadašnjeg bubnjara grupe Azra i Jasminke Mitrić, biće održana u četvrtak 02. juna u biblioteci „Dimitrije Tucović“ od 19 časova. Promociju organizuje Udruženje „Nešto lepo i korisno“ a tribinu će voditi Olga Kepčija sa Radio Beograda 202.

Azra

U pitanju je zbirka pisama obožavalaca kultnog benda Azra i na gotovo 300 stranica, nižu se sećanja fanova iz minulih decenija, sa teritorije čitavog područja bivše Jugoslavije. Posebno su zastupljene priče sa primorja ali i one koje se vezuju za gostovanja u velikim gradovima.

Moderator tribine biće Olga Kepčija sa Radio Beograda 202 a na promociji knjige publika će imati priliku da Leineru postavi pitanja o svemu što ih zanima i što nisu imali priliku da pročitaju iz knjige ili saznaju na internetu. U knjizi se nalaze i priče naših sugrađana.

Bend Azra

Boris Leiner nakon promocije knjige družiće se sa obožavaocima i potpisivaće knjige u prostorijama udruženja „Syncopa“.

Čitaoci ove knjige vratiće se kroz vreme u atmosferu zabave i rokenrola. Knjiga “Azrini svjedoci” mnoge će podsetiti na vreme kada je muzika spajala a koncerti bili mesta okupljanja zaljubljenika u dobar zvuk i ritam.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA