Barajevo: Otvoreno novo dečije igralište u naselju Gaj

U naselju Gaj u Brajevu otvoreno je dečije igralište i teretana na otvorenom. Tom prilikom predsednik opštine Slobodan Bata Adamović izrazio je zadovoljstvo novim igralištem i istakao da će u narednom periodu biti još ovakvih igrališta za decu širom opštine Barajevo. Otvaranju je prisustvovao i član Gradskog Veća Dragomir Petronijević. On je rekao da je ova investicija još jedan od dokaza da su svi građani, u bilo kom delu Grada Beograda da žive, jednaki.  Vrednost radova je iznoslila 6,2 miliona dinara a izvođač radova je bilo Javno komunalno preduzeće „Zelenilo Beograd“.

Prilikom obilaska nove teretane i dečijeg igrališta, član Gradskog Veća Dragomir Petronijević istakao je da ova gradska vlast ispunjava obećanja data građanima, kao i da je ovo prilika da se još jednom pokaže da za njih ne postoje građani prvog i drugog reda. On je dodao da su, kada su pre pet godina preuzeli da rade ovaj posao, obećali da  svako naselje, svako mesto u Gradu Beogradu dobije jednake uslove za život i apelovao na sugrađane da čuvaju ovo igralište.

Dragomir Petronijević, član Gradskog Veća
Dragomir Petronijević, član Gradskog Veća

Predsednik opštine Barajevo Slobodan Adamović istakao je da je upravo izgradnja ovog igrališta dokaz da je cilj da se stvore bolji uslovi za život svih građana, posebno najmlađih. Adamović je izrazio uverenje da će ovakvih igrališta biti sve više u narednom periodu, zahvalivši se Gradu Beogradu i preduzeću “Zelenilo Beograd” što je u izuzetno kratkom vremenskom period izgrađeno ovo igralište, po svim evropskim standardima.

Slobodan Adamović, predsednik GO Barajevo
Slobodan Adamović, predsednik GO Barajevo

Novo igralište i teretana na otvorenom u ulici Cara Lazara završeni su za 70 dana, a pored sprava za igru i teretanu, igralište je popločano sigurnosnom gumenom podlogom i ograđeno. Prostor je oplemenjen novim sadnim materijalom a postavljene su i nove klupe.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA