BeogradLazarevacVesti

Bez struje ove nedelje

U utorak 9. aprila, zbog planiranih radova na rekonstrukciji mreže niskog napona, u periodu od 08-15 časova, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Barzilovica, zaseok prema Radovanovićima.

U sredu 10. aprila, zbog planiranih radova na rekonstrukciji mreže niskog napona, u periodu od 08-14 časova, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u ulici Stefana Nemanje, u delu između ulica Joakima Vujića do Zeočke ulice, Svetosavska i ulica Joakima Vujića, kao i potrošači oko crkve u Drenu.

U četvrtak 11. aprila, zbog planiranih radova u blizini EEO, u periodu od 08-14 časova, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Vreoci u ulici Diše Đurđevića, od starog mlina prema Velikim Crljenima do Solunske ulice.

U četvrtak 11. aprila, zbog planiranih radova na rekonstrukciji mreže niskog napona, u periodu od 08-15 časova, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Barzilovica zaseok Dimitrijevići.

U petak 12. aprila, zbog planiranih radova na rekonstrukciji mreže niskog napona, u periodu od 08-16 časova, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Šopić, zaseok Krivaja, leva strana u ulici Janka Stajčića, od stovarišta Laketa prema Lazarevcu i od stovarišta Laketa do staklenika.

U petak 12. aprila, zbog planiranih radova u blizini EEO, u periodu od 09-14 časova, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Vreoci u ulici Diše Đurđevića, od starog mlina prema Velikim Crljenima do Solunske ulice.

U petak 12. aprila, zbog planiranih radova na rekonstrukciji mreže niskog napona, u periodu od 08-15 časova, prekid u napajanju električnom energijom imaće kupci u naseljenom mestu Barzilovica, zaseok Dimitrijevići.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA