Bogat program Puls teatra u novembru

Prvo prigradsko pozorište Puls teatar pripremilo je bogat scenski program i tokom meseca novembra. Glumci Puls teatra će tokom ovog meseca igrati na matičnoj sceni, gostovati u drugim gradovima, učestvovati na festivalima a gledaoci će predstave moći da pogledaju i onlajn. Već 5. novembra za najmlađe je na programu lutkarska predstava “Crno jagnje”, uz ograničen broj karata i poštovanja epidemioloških mera. Stariju publiku 10. novembra očekuje predstava “2×2 = 2”, po tekstu Maše Filipović a u režiji Branislave Ivanović.

Predstava "Srebrni car"

I pored epidemije koronavirusa kojoj se ne nazire kraj, glumci Prvog prigradskog pozorišta Puls teatra potrudili su se da ulepšaju jesenje dane Lazarevčanima, ali i ljubiteljima umetnosti u drugim gradovima. Kada su u pitanju predstave koje će biti izvedene na matičnoj sceni, 5. novembra je lutkarska predstava za najmlađe “Crno jagnje”, a za starije 10. u mesecu “2×2 = 2”.

Predstavu “Srebrni car”, koja je nedavno imala svoju premijeru, Lazarevčani će moći da pogledaju 18. novembra, dok će publika u Gračanici moći da je vidi 26. novembra u sklopu festivala “Mali Joakim” koji se ove godine održava u ovom gradu na Kosovu i Metohiji, rekla je pomoćnica direktora Puls teatra Maja Sofronijević.

Maja Sofronijević
Maja Sofronijević

Pored gostovanja u Gračanici, Puls teatar će već 1. novembra nastupiti u Vranju, na festivalu “Joakim Vujić”. Kada je onlajn repertoar u pitanju, na zvaničnom You Tube kanalu Festića 13. i 14. novembra na repertoaru su predstave “Alisa” i “Strahinja”.

Predstava Puls teatra

Puls teatar radi i na novoj predstavi “Rehic”, po dramskom tekstu Elfride Jelinek, u režiji Stevana Bodrože, a u koprodukciji sa Kulturnim centrom “Beograd” i Institutom za umetničku igru. Premijera je zakazana za januar naredne godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA