BeogradKulturaLazarevacVesti

Bogat septembarski repertoar Puls teatra

Glumci Prvog prigradskog pozorišta Puls teatra tokom septembra meseca za lazarevačku publiku pripremili su raznovrstan repertoar. Najmlađi će imati priliku da 13. septembra pogledaju pozorišnu predstavu „Uplakana Katarina“, u režiji Aleksandra Trmčića. Predstava za malo starije školarce „Srebrni car“ na repertoaru je u utorak 14.septembra od 13 časova, dok će dečiju predstavu, prvaci svih škola u Lazarevcu moći da odgledaju 15. septembra, takođe od 13 časova.  Glumica i direktorka Prvog prigradskog pozorišta Puls teatra Ivana Nedeljković predstavljaće Srbiju u Asocijaciji Evroazijskog pozorišta. Ova organizacija ima za cilj da se uspostavi saradnja između evroazijskim zemljama.

Srebrni car

Prvo prigradsko pozorište Puls teatar iz Lazarevca svakog meseca pažljivo bira repertoar za sugrađane. Za ponedeljak 13. septembra, u 13 časova, planirana je predstava za najmlađe „Uplakana Katarina“. Za školarce, „Srebrni car“ odigraće se u utorak 14.septembra od 13 časova. Ukoliko ne bude promena, zbog epidemioloških razloga, stariju publiku će 23. septembra od 20 časova oduševiti predstava „O(p)stanak“, u režiji Stevana Bodrože.

Predstava Opštanak

Direktorka Prvog prigradskog pozorišta Puls teatra Ivana Nedeljković predstavlja Srbiju u Asocijaciji Evroazijskih pozorišta. Prema njenim rečima, cilj ove asocijacije, čije je sedište u Istanbulu, je da se uspostave kontakti i saradnja među ljudima i umetnicima u zemljama evroazijskog prostora , kao i jačanje međukulturnih odnosa kroz razmenu i stvaranje međunarodnih modela za realizaciju pozorišnih predstava.

Ivana Nedeljković

Predstave se izvode u skladu sa merama Kriznog štaba za borbu protiv epidemije koronavirusa, uz obavezne maske za lice, dezinfekciju ruku i redukovan broj posetilaca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA