Bojan Stević sa saradnicima poželeo uspešan početak školovanja lazarevačkim osnovcima

Predsednik opštine Bojan Stević sa svojim saradnicima obišao je OŠ „Knez Lazar“ i poželeo prvacima srećan početak školske godine. Ovim povodom Stević je podelio svim prvacima knjigu naše sugrađanke Danijele Kvas „Recitanku“ i poželeo im je da budu dobri đaci a prvenstveno dobri ljudi. Svetlana Novičić, pomoćnik direktora u ovoj obrazovnoj ustanovi, zahvalila se opštini na poklonima i poseti koja je upriličena povodom nove školske godine.

Mesec septembar je jako značajan za sve đake a prvenstveno za prvake. Predsednik opštine Bojan Stević obišao je Osnovnu školu „Knez Lazar“ i poželeo je mališanima srećan početak školovanja. Jedan od poklona koje je obezbedila opština Lazarevac je knjiga naše sugrađanke Danijele Kvas „Recitanka“.

Iskoristio sam ovu priliku da rukovodstvo škole Кnez Lazar upoznam i sa aktivnostima koje ćemo u saradnji sa gradom i republikom sprovesti na poboljšanju uslova rada učenika i nastavnika. Asfaltiranje prilaza i parkinga oko škole, uređenje školskog dvorišta, rešavanje problema površinskih voda, izgradnja otvorenih sportskih terena i uvođenje led rasvete, u i oko objekta škole“ rekao je predsednik Stević ovom prilikom.

Pomoćnik direktora ove obrazovne ustanove, Svetlana Novičić, zahvalila se predsedniku opštine Bojanu Steviću na poseti i poklonima koje je opština obezbedila.

Una Božović uputila je recitacijom toplu i iskrenu dobrodošlicu prvacima u novo okruženje iz kojeg će poneti najbolje znanje, prijateljstva i lepe uspomene.

Pored tradicionalnih poklona koje deli opština Lazarevac prvacima svake nove školske godine ovaj put svaki đak će dobiti i knjigu Danijele Kvas „Recitanka“. U narednim danima predsednik opštine Bojan Stević sa svojim saradnicima podeliće i ostalim obrazovnim ustanovama. Od 15. septembra počinju i dodele tableta trećem, četvrtom, petom i šestom razredu, izjavio je Stević.

U narednom periodu u nekoliko matičnih škola i u isturenim odeljenjima biće urađena igrališta sa multifunkcionalnom podlogom, naglasio je Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA