BeogradLazarevacVesti

JPKP Lazarevac vredno radi na uređenu zelenih površina i čišćenju ulica

Zaposleni u JPKP Lazarevac vredno rade na uređenu zelenih površina i čišćenju ulica kako bi naš grad ostao čist i bezbedan. Pored toga, direktor Aleksandar Rakić obavestio je javnost da će JPKP Lazarevac do kraja novembra dobiti četiri nove smećarke i jednu kombinovanu mašinu kao donaciju Vlade RS  i nadležnog ministarstva. Takođe, istakao je važnost praćenja dinamike održavanja zelenila i čišćenja, posebno se fokusirajući na problem divljih deponija. Građanima je uputio apel da odlažu smeće na adekvatan način.

Uređenje parkovskih površina

U Javnom preduzeću za komunalnu privredu Lazarevac direktor Aleksandar Rakić najavio je niz inicijativa kako bi se unapredilo uređenje i održavanje zelenih površina u gradu. Ove inicijative će doprineti unapređenju ekološke situacije u Lazarevcu i omogućiti bolje održavanje zelenih površina u gradu. Zaposleni u JPKP Lazarevac angažovani su na čišćenju ulica i održavanju komunalne infrastrukture, kako bi grad ostao čist i bezbedan. Njihov trud doprinosi poboljšanju kvaliteta života svih stanovnika ovog grada, pa posebnu zahvalnost upravo dugujemo radnicima, kaže Rakić.

Aleksandar Rakić, direktor JPKP Lazarevac
Aleksandar Rakić, direktor JPKP Lazarevac

Takođe, istakao je važnost praćenja dinamike održavanja zelenila i čišćenja, posebno se fokusirajući na problem divljih deponija.

Uklanjane deponija

Pored toga, direktor je sa zadovoljstvom obavestio javnost da će JPKP Lazarevac do kraja novembra dobiti četiri nove smećarke i jednu kombinovanu mašinu kao donaciju preko Republike i nadležnog ministarstva. Istakao je zahvalnost prema svim institucijama, opštini i zaposlenima koji vredno rade na terenu, bez obzira na vremenske uslove, kako bi obezbedili čist i uređen grad.

Građanima je jš jednom uputio apel da odlažu smeće na adekvatan način.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA