BOKS VIKEND: Međunarodni bokserski turnir „Greatest open“

Po drugi put u Lazarevcu se organizuje Međunarodni bokserski turnir „Greatest open“. U sportsko rekreativnom centru “Kolubara“ tokom vikenda se očekuju bokseri iz 15 zemalja. Polufinalne borbe se organizuju od 15 časova u subotu, a finalne borbe će biti održane 2. juna od 12 časova. Takmičenje je u svim kategorijama u uzrastu juniora, mladih i seniora. Potpredsednik upravnog odbora BK “Gratest“ Gradimir Marković pozvao je sve sugrađane da prisustvuju ovom bokserskom spektaklu i naglasio da je ulaz za članove kluba besplatan.

BOKS SPEKTAKL: Srbija – Slovenija

Međunarodni bokserski turnir “Greatest open“ po drugi put se održava u Lazarevcu u organizaciji istoimenog boks kluba i uz podršku Bokserskog Saveza Srbije, GO Lazarevac i generalnog sponzora MAX beta. Mečevi u SRC “Kolubara“ Lazarevac održaće se u svim kategorijama za preko sto boksera iz petnaest zemalja.

Prijatelji  kluba “Grejtest“ ulaznice na ovaj bokserski spektakl neće plaćati, a dvodnevni praznik boksa u Lazarevcu biće završen i svirkom lazarevačkog benda.

U SRC “Kolubara“ sve je spremno za predstojeće borbe. I ovoga puta Lazarevac je zbog nedostatka smeštajnih kapaciteta propustio priliku da bude  domaćin svih sportista, što bi svakako donelo određen profit i doprinelo afirmaciji grada.

U ringu će svoju snagu i talenat u svim uzrastima odmeriti 15 boksera iz Lazarevca. Kako očekuju organizatori sa tribina će ih bodriti preko 1000 sugrađana. Organizatori su pozvali sve ljubitelje boksa i sporta uopšte da uživaju u mečevima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA