BeogradLazarevacVesti

Da li će cvet sutra obradovati svaku ženu?

Međunarodni dan žena osmi mart tradicionalno se obeležava širom sveta, između ostalog i poklonima. Mnogima veliki poroblem predstavlja i pravi odabir poklona, dok drugi kažu da je cveće najlepši poklon za ovaj dan. Cvećari su pripremili prelepe aranžmane i ističu da koji god cvet da odaberete nećete pogrešiti. Bez obzira da li se odlučite za raskošni buket ruža, nežne lale, cveće će sigurno obradovati svaku ženu. Svojom lepotom i simbolikom, cveće prenosi posebnu poruku ljubavi, pažnje i podrške.

Simbolika osmog marta kao da je odavno izgubila smisao a većina naših sugrađana slaže se sa tim da je neophodno da svaki dan budemo nežni prema voljenoj osobi i da je obasipamo pažnjom. Nekada je karanfil bio dovoljan i simbol osmog marta a danas su to ruže, lale i drugo cveće. Koji god poklon da odaberete nećete pogrešiti a kako naše sugrađanke kažu nekada je dovoljna i sitinica da ih obraduje i stavi im do znanja da brinete od njima.

Cvećara „Sunce“ i ovaj osmi mart dočekala je spremna. Pregršt aranžmana, veliki izbor svežeg ali i saksijskog cveća u ponudi je, ali ističu i da je potražnja velika. Na pitanje koji cvet je najbolji odabir za ovaj praznik, kažu nam da bilo koji odabrete nećete pogrešiti a da su ove sezone lale najčešći izbor. Cene su ostale nepromenjene a sam aranžman zavisi od želje samog kupca.

Bilo da birate cvet, neki slatkiš ili originalan poklon, uvek imajte u vidu osobu kojoj ste ga namenili. Slatkoća nije samo u primanju poklona već i u darivanju a pored osmog marta i drugim danima brinite o svojim najbližima pa ih darujte i sitnicom, ali od srca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA