BeogradLazarevacVesti

OO SNS Lazarevac: Nastavljamo da se zalažemo za ravnopravnost i poštovanje ženskih prava

Povodom osmog marta Međunarodnog dana žena, OO SNS Lazarevac organizovao je štand i sugrađankama delio cveće i propagadni materijal. Predsednica opštinskog odbora Tijana Davidovac čestitala je damama praznik i dodala da je SNS posebnu pažnju posvetila unapređenju položaja žena i da su žene na važnim funkcijama u našoj zemlji.

Povodom osmog marta, Međunarodnog dana žena, Opštinski odbor Srpske napredne stranke (SNS) Lazarevac organizovao je štand kod Rudarske česme, gde su članovi stranke delili cveće i propagandni materijal sugrađankama. Predsednica opštinskog odbora, Tijana Davidovac, čestitala je damama praznik, ističući angažovanje SNS-a na unapređenju položaja žena u društvu.

Sugrađanke su imale priliku da razgovaraju sa članovima stranke o aktuelnim temama i problemima koji ih tište, a takođe su bile u prilici da se informišu o programima i inicijativama koje SNS sprovodi u cilju unapređenja životnih uslova građana. „Osmi mart je praznik koji nas podseća na borbu za ravnopravnost, solidarnost i poštovanje ženskih prava. Nastavićemo da se zalažemo za sve žene, kako bi im omogućili jednake šanse i mogućnosti u svim segmentima društva,“ zaključila je Davidovac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA