“Dance zone” internacionalni festival u modernom plesu u nedelju okupiće najbolje igrače iz regiona

Plesni klub “Kolus” organizator je internacionalnog festivala “Dance zone” koji će u nedelju biti održan u SRC “Kolubara”. Učešće na festivalu u modernom plesu prijavilo je 1370 učesnika iz Makedonije, Bugarske, Rumunije, BiH i Srbije. Program počinje od 8:30 minuta i trajaće sve do 22 časa u nedelju 24. marta. Obezbeđen je i fond za najbolje učesnike festivala koji će se takmičiti u nekoliko kategorija. Festival je podržala GO Lazarevac a ulaz je slobodan.

“Dance zone” internacionalni festival u modernom plesu u nedelju u Lazarevcu okupiće najbolje igrače iz regiona. Plesni klub “Kolus” domaćin je ovog festivala na kojem će snage odmeriti oko 1370 takmičara. Nadmetaće se u nekoliko kategorija; solo, duo tačkama, produkciji, hip-hopu, street dance-u i mnogim drugim. Domaćini su za ovu priliku pripremili nove tačke a nastupiće ih oko 120, kaže Sandra Đurđević iz Plesnog kluba “Kolus”.

Takmičenje će u nedelju početi od 8:30 minuta i trajaće sve do 22 časa. Svečano otvaranje, kada će biti i defile učesnika je na programu u 14 časova a ulaz u SRC “Kolubara” je besplatan.

Opština Lazarevac pomogla je organizaciju ovog festivala. Obezbeđen je i nagradni fond od 1700 evra, kao i brojne nagrade za učesnike.

Posetioci će taj dan imati priliku da uživaju u vrhunskim plesnim performansima i koreografijama koje će prikazati najbolji igrači regiona. Među njima ima i svetskih prvaka u plesu a svakako najzanimljivi deo večeri biće battle, nadmetanje najboljih kaže Sandra Đurđević i poziva sve zainteresovane da tog dana dođu u sportski centar i podrže ovaj festival.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA