„Decembarske impresije“ ponovo pred Lazarevčanima

Muzička škola „Marko Tajčević“ organizovala je, nakon dvogodišnje pauze usled pandemije koronavirusa, koncert svojih učenika „Decembarske impresije“. Koncert je održan u Modernoj galeriji Centra za kulturu Lazarevac a publici su se predstavili svi smerovi niže muzičke škole. Drugog dana „Decembarskih impresija“ predstavljaju se kamerni sastavi, učenici srednje škole i njihovi profesori. Repertoar je raznolik i sadrži sve muzičke epohe, izjavila je za Gem profesorka flaute Ana Samardžić.

Decembarske impresije

Nakon dvogodišnje pauze usled pandemije kovida 19, Muzička škola „Marko Tajčević“ organizovala je tradicionalne „Decembarske impresije“. Prvog dana predstavili su se svi smerovi niže muzičke škole, a dan kasnije nastupaju učenici srednje škole, njihovi profesori i kamerni sastavi. Koncerti su raznoliki i sadrže sve muzičke epohe.

Decembarske impresije

Prema rečima profesorke flaute Ane Samardžić, školska 2021/2022. za Muzičku školu „Marko Tajčević“ bila je izuzetno uspešna, a nagrade su osvajali gotovo svi smerovi.

Decembarske impresije

Pored koncerata „Decembarske impresije“, Muzička škola „Marko Tajčević“ organizovaće i popularni koncert pod maskama, koji će u Modernoj galeriji biti održan u sredu 28. decembra sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA