Dodeljene novčane nagrade najboljim studentima iz Lazarevca

U sali Predsedništva dodeljene su novčane nagrade najboljim studentima koji su se prijalili na Javni konkurs za dodelu ovih nagrada. Konkurs je podeljen u dve kategorije, sa prosečnom ocenom od 8 i po, novčanom nagradom od 53 hiljade dinara i preko 9 i po, i nagradom od 63 hiljade dinara. Novčane nagrade studentima je uručio predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicimam a nagrađeno je njih 75. Stević je istakao ovom prilikom da će opština pokušati u budžetu za narednu godinu obezbedi više novca za nagrade najuspešnijim studentima.

Dodela nagrada studentima

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima uručio je u sali Predsedništva novčane nagrade najboljim studentima koji su se prijavili na Javni poziv za ovu godinu. Nagrade su podeljene u dve kategorije, studenti sa prosečnom ocenom od 8 i po do 9 i po, njih 53, dobilo je 53 hiljade dinara, a 22 njih sa prosečnom ocenom 9 i po i više po 63 hiljade dinara.

Nagrađeni studenti

Predsednik opštine Bojan Stević kaže da će lokalno rukovodstvo pokušati da u budžetu za narednu godinu opredeli više novčanih sredstava za nagrade najboljim studentima.

Dodela nagrada najboljim studentima

Ove godine ukupno 75 studenata sa prosečnom ocenom od 8 i po i više dobilo je novčane nagrade koje po Javnom pozivu dodeljuje Gradska opština Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA