Kuća porodice Živojinović iz Stepojevca izgorela drugi put ove godine

Kuća porodice Živojinović iz Stepojevca izgorela je drugi put ove godine. Požar je izbio jutros u 10 sati, lokalizovan je brzo nakon intervencije vatrogasaca, a uzrok požara su nesipravne instalacije. Na svu sreću povređenih nije bilo, ali je pričinjena velika materijalna šteta, pa ova sedmočlana porodica sada nema krov nad glavom. Oni su apelovali na sve institucije i ljude dobre volje da im se obezbedi privremeni smeštaj i pomoć u saniranju kuće.

Izgorela kuća porodice Živojinović

Drugi put ove godine kuća sedmočlane porodice Živojinović je izgorela. Požar je izbio jutros oko 10 časova, a lokalizovan je nakon intervencije vatrogasaca. Uzrok požara su bile neispravne instalacije. Pričinjena je velika materijalna šteta, ali na svu sreću povređenih nije bilo. Prema rečima Marije Lukić, požar je primetio njihov sin, nakon čega je ona decu sprovela na bezbedno mesto.

Kuća porodice Živojinović izgorela u požaru

Sestra Radiše Živojinovića, kome je izgorela kuća, Jelena Marinković apelovala je na sve sugrađane i organizacije koje su u mogućnosti da pomognu porodici koja je ostala bez krova nad glavom, ali i bez odeće, obuće i životnih namirnica.

Kuća porodice Živojinović nakon požara

Podsetimo, porodici Živojinović kuća je izgorela i 31. januara ove godine. Ova sedmočlana porodica moli sve ljude dobre volje, brojne organizacije koje se bave humanitarnim radom i nadležne institucije da im pomognu u obnovi porodičnog doma, u obezbeđivanju osnovnih životnih namirnica, ali pre svega u pronalaženju privremenog smeštaja, koji im je u ovom trenutku i najpotrebniji.

Porodica Živojinović

Svi građani, koji su u mogućnosti, mogu uplatiti novčanu pomoć na račun Radiše Živojinovića. 250-1410025271200-82.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *