Druženje penzionera u utorak u restoranu Grand u Vreocima

U organizaciji Mesnog odbora penzionera Veliki Crljeni, u utorak, 18. oktobra u restoranu Grand u Vreocima biće održano veliko druženje. Cena menija, uz neograničeno, piće iznosi 1700 dinara po osobi, a druženje počinje u 15 časova. Prema rečima predsednika Mesnog odbora Milana Simića, očekuje se dolazak između 300 i 400 gostiju iz opštine Lazarevac i 18 organizacija drugih opština i gradova.

Druženje penzionera

Mesni odbor penzionera Veliki Crljeni organizovaće u utorak, 18. oktobra veliko druženje penzionera u restoranu Grand u Vreocima. Druženje se organizuje nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, rekao nam je predsednik Mesnog odbora Milan Simić. Prema njegovim rečima očekuje se dolazak između 300 i 400 gostiju iz Lazarevca i okolnih sredina.

Milan Simić
Milan Simić

U Mesnom odboru penzionera Veliki Crljeni, pored pripremanja druženja, aktuelna je i podela zimnice za najstarije sugrađane.

Mesni odbor penzionera u Velikim Crljenima ima trenutno 240 aktivnih članova koji plaćaju čanarinu. Prema Simićevim rečima, najveći problem ove organizacije je što nemaju svoje prostorije u kojima bi se organizovale tribine i druženja penzionera.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA