Nacionalna izložba pasa svih rasa CaC u nedelju na jezeru Očaga

U nedelju 16. oktobra na jezeru Očaga biće održana 16. Nacionalna izložba pasa svih rasa CaC, u organizaciji Kinološkog društva Lazarevac. Prijave za učešće su do 13. oktobra u prostorijama Lovačkog društva, Turističke organizacije opštine Lazarevac i putem mail-a. I ove godine očekujemo preko 300 pasa koje će ocenjivati četiri sudije, kažu u Kinološkom društvu.

Nacionalna izložba pasa svih rasa biće održana u nedelju 16. oktobra na jezeru Očaga. Kao i prethodnih godina organizatori očekuju veliki broj izlagača i preko 300 pasa svih rasa. Uplata za prvog psa je 1200 dinara a svaki sledeći je 1000 dinara, dok inostrani izlagači za svoje pse plaćaju 30 evra za učešće. Izložba će biti otvorena u 10 časova, kaže Slađana Živanović, predsednica Kinološkog društva, organizatora izložbe.

I ove godine očekujemo najviše pasa lovnih rasa, kaže Nenad Živanović i izražava nadu da će ove godine biti i izlagača sa službenim rasama.

Na izložbi u nedelju biće i dečiji štand na kojem će biti predstavljeni likovni i literarni radovi dece iz OŠ „Vojislav Voka Savić“ na temu kućnih ljubimaca. Nagrađeni radovi dobiće i vredne nagrade. Živanović je ovu priliku iskoristio i da pozove roditelje da dovedu u nedelju svoju decu i da se druže sa psima, ali i da svojim mališanima kupe ili udome psa, koji su verni i odani prijatelji svom vlasniku.

U nedelju će se u nekoliko kategorija ocenjivati najlepši i najbolji psi a četiri sudije procenjivaće koji su najboji među njima. Ulaz na jezero Očaga je slobodan a organizatori očekuju veliki broj izlagača ali i posetilaca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA