BeogradLazarevacVesti

Napreduju radovi na izgradnji parking prostora kod OŠ „Knez Lazar“

Povoljni vremenski uslovi idu na ruku izvođaču radova koji privodi kraju radove na završetku parking prostora kod OŠ „Knez Lazar“. Narednih dana očekuje se postavljanje asfalta i obeležavanje oko 50 parking mesta, kao i završetak dvosmerne saobraćajnice koja će omogućiti našim sugrađanima dodatna mesta za parkiranje ali i lakši prilaz samom školskom objektu. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević i najavio početak radova na parking prostoru kod nove tržnice. Planirano je da u narednih 75 dana bude izgrađeno oko 150 parking mesta u GO Lazarevac.

Radovi na izgradnji novog parking prostora kod OŠ „Knez Lazar“ napreduju a očekuje se da u narednih deset dana izvođač radova završi asfaltiranje, kao i obeležavanje oko 50 parking mesta. Uporedo sa tim radi se i na ulepšavanju tog prostora gde će biti zasađena stabla i postavljeni kontejneri za odlaganje otpada. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević i izrazio zadovoljstvo zbog dinamike radova.

Nakon uređenja ovog parking prostora, radiće se i novi kod tržnice, u neposrednoj blizini mesare „Juhor“, najavljuje Stević.

U narednih 75 dana u planu je da se u GO Lazarevac uradi dodatnih 150 parking mesta kako bi se rasteretili praking prostori u užem gradskom jezgru, kaže predsednik Stević.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA