BeogradLazarevacSportVesti

Džipijada u Baroševcu okupila ljubitelje terenaca

Četrtu godinu za redom, članovi kluba „Troper“ iz Baroševca bili su domaćini džipijade. Ljubitelji terenaca imali su priliku da prikažu svoja vozila i da se takmiče u vožnji kvadova. Manifestaciju ljubitelja terenaca podržala je Gradska opština Lazarevac kao i Turistička organizacija opštine Lazarevac. Na četvrtoj džipijadi svoje terence vozili su gosti Despotovca, Valjeva, Zemuna ali i iz inostranstva. Ovaj događaj okupio je preko 200 takmičara sa oko 90 džipova, 40 kvadova i 6 bagi vozila.

Klub „Troper“ iz Baroševca u saradnji sa Turističkom organizacijom i Gradskom opštinom Lazarevac organizovao je četvrtu džipijadu u Baroševcu. Oko 200 zaljubljenika u džipove okupilo se i ove godine i uzelo učešće u turističkoj ali i takmičarskoj stazi. Na posebno uređenom poligonu održano je takmičenje soft 1 za džipove do 3000 kubika i soft 2 za džipove preko 3000 kubika. Posebna kategorija bila je za kvadove.

Puni adrelina i željni dobrih staza i predela, i ove godine svoje terence dovezli su brojni ljubitelji iz Despotovca, Golubca, Zemuna i okolnih gradova kao i iz inostranstva. U ovom sportu brzina nije bitna i vozi se polako. Brzina je bitan faktor jedino kod velikih terenaca koji su preko 3000 kubika i čije takmičenje je organizovano na posebnom poligonu istakao je predsednik ovog kluba Dragan Bojić.

Miloš Racić iz moto skupa „Kurjak“ Ivanjica istakao je zadovoljstvo ovim takmičenjem i dodao da će i naredne godine sigurno doći.

Osim manjih pehova sve je proteklo u najboljem redu, a pohvale organizatorima uputili su vozači iz susednih gradova i inostranstva.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA