Uspeh lazarevačkih boksera na turniru u Sloveniji

Lazarevački bokseri, Adam Krstović i Nikola Cvetković, nedavno su zabeležili veliki uspeh na turniru u Sloveniji blizu Maribora. Na poziv Bokserskog Saveza Slovenije, oni su odmerili snage sa slovenačkim reprezentativcima i zabeležili po jednu pobedu i poraz sa znatno iskusnijim rivalima. Kako ističu iz boks kluba Grejtest, za ovu dvojicu sjajnih momaka i sportista sve češće pristižu pozivi za učestvovanje na turnirima širom regiona.

Bokseri kluba Grejtest Adam Krstović i Nikola Cvetković zabeležili su dobre partije u Sloveniji. Nikola je rutinski, bez većih problema pobedio boksera Jakoba Testena dok je Adam Krstović u duelu sa Lukom Rašićem, izašao kao poražen, ali je njihov meč, pre svega borbenošću kao i prikazanom veštinom, oduševio sve prisutne u hali.

Iako se boksom bave tek tri, četiri godine, Adam Krstović i Nikola Cvetković na pravi način prezentuju svoj grad i klub. Ova dva sjajna omladinska reprezentativca su svakako budućnost kako lazarevačkog, tako i reprezentativnog boksa u Srbiji.

Pored sportskih zapaženih rezultata, iz kluba se trude da sve svoje članove usmeravaju kroz jedan kvalitetan pedagoški rad na prave životne vrednosti, zdrave navike i stilove života i podstiču ih da ne zanemaruju svoje obaveze kako u školi tako i van nje.

U Lazarevcu trenutno borave juniorski i kadetski reprezentativci Srbije koji će se narednih dana pripremati i trenirati sa bokserima kluba Grejtest za predstojeći turnir Grejtest open koji će se održati od 15. do 17. aprila u SRC “Kolubara” u Lazarevcu, čime ovaj međunarodni boks turnir dodatno dobija na značaju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *