Lena Kovačević održala koncert u Lazarevcu

U Centru za kulturu Lazarevac održan je koncert Lene Kovačević. Ova poznata srpska pevačica sa njenim muzičarima nastavila je prolećnu turneju kroz gradove Srbije, regiona i inostranstva. Lena Kovačević je ovom prilikom istakla da je Centar za kulturu Lazarevac ugostio divne umetnike i da im je velika čast što su nastupili pred lazarevačkom publikom. Koncertu je prisustvovao veliki broj građana, ljubitelji pop i džez muzike.

Posle nekoliko godina Lena Kovačević, srpska umetnica nastupila je sa svojim muzičarima pred lazarevačkom publikom. Ona je ovom prilikom istakla da je za nju druženje sa srpskom publikom uvek posebno i da to druženje doživljava kao neku misiju nje i njenog benda. Publika je bila u prilici da sluša pesme sa studijskih albuma i posebno aranžiranih obrada kao i hit songlove poput pesama­: Cafe, Dubine, Samo da mi je, Požuri, Leto je, Beograde i mnoge druge.

Lena je istakla da joj je najbitnija energija koja se kreira između publike i umetnika na sceni i dodala je da ta energija sa publikom uvek različita i to je ono što muzičare „nosi“ tokom koncerta i što im daje snage i volje i za naredne nastupe.

Lena Kovačević i njeni muzičari nastavljaju turneju kroz gradove Srbije, regiona i inostranstva. Naredna destinacija im je Skoplje, potom Leskovac, Pančevo, Banja Luka, Užice, Crna Gora. U planu je dosta gradova, ali ostavićemo nešto i za leto i za jesen. Naravno u planu je i more, istakla je Lena.

Na pitanje novinara kakvo joj je iskustvo bilo na snimanju filma „Nije loše biti čovek“, Lena je istakla da je iskustvo sa filma bilo božanstveno, ali da joj je najveći utisak ostavio rad na muzici. Ona je rekla da je njen najveći zadatak na filmu bio snimanje muzike. „Nemam ja mnogo replike, za nas muzičare mnogo je lakše da se kroz muziku izražavamo, nisam neki govornik, ali bilo mi je zanimljivo sa glumcima da radim. Sa stanovišta muzičara mnogo čega zanimljivog može da se vidi na snimanju“, zaključila je.

Ova poznata umetnica trenutno radi i na dve nove pesme, dva nova singla kojima se neizmerno raduje, ali pored tih pesama očekuju je i obrade određenih pesama. Prema Leninim rečima akcenat je na stvaranju nove muzike ali naravno i na održavanju koncerata.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA