BeogradLazarevacVesti

EPS: Popust od pet odsto do 29. januara

„Elektroprivreda Srbije“ AD produžila je da rok dospeća računa za novembar 2023. godine na 29. januar 2024. godine i svi kupci koji do tada izmire račun ostvariće pravo na popust od 5 odsto- izjavio je za RTS Radovan Stanić, izvršni direktor za snabdevanje u EPS.

Građani koji su platili novembarski račun u visini oktobarskog ostvariće popust za redovno plaćanje na ceo iznos računa za novembar, dok će razlika u iznosima biti prikazana na računu za decembar kao dug iz prethodnog obračunskog perioda na koji neće biti obračunata kamata- pojasnio je Stanić.

Naši kupci ne smeju da trpe zbog poteškoća koje je EPS imao usled sajber napada,  zato je produžen rok za popust za redovno plaćanje, neće biti zateznih kamata, niti isključenja – naglasio je Stanić koji se zahvalio građanima na razumevanju i strpljenju.

Decembarski računi će stići na vreme, a naredne sedmice bi trebalo da se u funkciju vrati i portal „Uvid u račun“. – Akcenat je i dalje na bezbednosti kako podaci kupaca ne bi bili ugroženi – zaključio je Stanić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA