BeogradVesti

Festival „Enter“ posetilo više od 35.000 ljudi

Topčiderski park je tokom nekoliko prethodnih dana bio najposećenije mesto u gradu zbog održavanja prvog festivala pop, rok, hip-hop, dens i elektro muzike. Enter festival je organizovan u saradnji sa Opštinom Savski venac, a kako je istakla predsednica opštine Irena Vujović ogromna posećenost je pokazatelj da je Beogradu bio potreban festival koji će zadovoljiti sve muzičke ukuse i pružiti svima, a naročito mladim ljudima, priliku da se dobro zabave.

Festival je počeo 28. juna pod sloganom „Oživi Enter“, a redovi posetilaca su nestrpljivo čekali da stanu ispred bine i uživaju uz poznate hitove domaćih i stranih izvođača među kojima su Inna, Seeya, Akcent, Mary Nastas, Lee Leed, Iskaz, Ničim izazvan. Festival je nastavljen u subotu uz Mortal Kombat, Struku, Pera Deformera, Point Blank, Sassju, Surreal, Prti BeGe i ostale izvođače. Poslednjeg dana, 1. jula je bio i vrhunac dobrog provoda uz pop, rok i hip-hop ritam, a nastupali su Bjesovi, Bad Copy, Irish Stew, Fox, Coby, Demo bendovi i di-džejevi.

Enter

Zadovoljna sam kompletnom organizacijom, a ono što je najvažnije festival je protekao u pozitivnoj atmosferi bez ijednog incidenta. Zahvaljujem se Policijskoj stanici Savski venac, Gradskom zavodu za hitnu medicinsku pomoć, Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika Železnice Srbije, dobrovoljnim vatrogasnim društvima “Savski venac” i “Zemun Matica”, GSP-u koje je obezbedilo posebne linije za prevoz publike do festivala i svim ostalim gradskim službama koje su pomogle organizaciju događaja – rekla je Irena Vujović.

Najavljujući Enter festival na istom mestu i sledeće godine, Vujovićeva je posebno zahvalila generalnom sponzoru Kompaniji Dunav osiguranje, kao i svim ostalim sponzorima i prijateljima festivala koji su doprineli da Beograđani dobiju muzički festival kakav zaslužuju.

“Enter” je bio veliki izazov, ali uz dosta truda uspeli smo svi zajedno da napravimo ozbiljan muzički festival koji je već prve godine doživeo veliki uspeh – poručila je predsednica opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA