LajkovacVesti

Finalni radovi na zatvorenom bazenu u Lajkovcu

Radovi na kotlarnici zatvorenog bazena u Lajkovcu privode se kraju, što su ujedno i poslednji, pre kompletnog završetka ovog objekta. Kotlarnicu je sa saradnicima obišao predsednik opštine Andrija Živković koji je rekao da su prateći elementi već nabavljeni, a privođenje nameni će biti završeno u narednih dvadeset dana. Ove radove finansira EPS u iznosu od 36 miliona dinara. Prema Živkovićevim rečima, bazen bi trebalo prve kupače da primi do kraja godine.

Kotlarnica zatvorenog bazena

Radovi na zatvorenom bazenu u Lajkovcu izgradnjom kotlarnice ušli su u poslednju fazu. Kotlovi su nabavljeni, a zidanje objekta će biti završeno za otprilike dvadeset dana, rekao je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković.

Andrija Živković
Andrija Živković

Kotlarnica je već povezana sa unutrašnjim sistemom na bazenu a ove radove, u iznosu od oko 36 miliona dinara finansira EPS. Novim rebalansom budžeta, koji se uskoro očekuje, novac će biti opredeljen komunalnom preduzeću za ozelenjavanje prostora i nabavku pratećeg mobilijara, naglasio je Živković.

Zatvoreni bazen

Objekat kotlarnice bi trebalo da bude kompletno završen polovinom oktobra, nakon toga se očekuje tehnički prijem i punjenje bazena, a prvi kupači bi mogli da bud na bazenu do kraja godine.

Rukovodstvo opštine Lajkovac

Živković se osvrnuo i na vodosnabdevanje u lajkovačkoj opštini i rekao da je ono sada bolje nego ranijih godina. Naglasio je da zatvoreni bazen neće biti veliki potrošač vode.

Do sada je u sve radove na Zatvorenom bazenu uloženo oko 350 miliona dinara, a kamen temeljac je postavljen 2016. godine.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA