Fudbalski savez Srbije i Beograda uručio opremu svim lazarevačkim klubovima

Predstavnici Fudbalskih saveza Srbije i Beograda donirali su sportsku opremu i rekvizite svim lazarevačkim klubovima. Akcija Fudbalskog saveza Srbije ima za cilj da širom Srbije svaki klub ima najbolje uslove za rad, kao i da što više dece bude na fudbalskim terenima. Opremu lazarevačkim klubovima u sali GO Lazarevac uručili su predsednik Fudbalskog saveza Beograda Ilija Petković i srpski reprezentativac Duško Tošić.

Donacija opreme FK iz Lazarevca

Fudbalski savez Srbije i Beograda intezivirali su akciju podele sportske opreme klubovima, a donacija je upućena i Lazarevčanima koji su svakako jedan od najorganizovanijih i najvećih fudbalskih saveza na teritoriji Grada Beograda, rekao je prilikom dodele paketa Ilija Petković, predsednik Fudbalskog saveza Beograda. Ove rekvizite želimo da koriste mladi sportisti koji će svakako biti nove nade i novi reprezentativci Srbije, rekao je Petković.

Ilija Petković
Ilija Petković

Predsednik Fudbalskog saveza Lazarevca Marko Ranković, zahvalio je predstavnicima oba saveza na pomoći i rekao da svake godine klubovi u Lazarevcu dobiju značajnu donaciju.

Marko Ranković
Marko Ranković

Skoro svaka mesna zajednica u našoj opštini ima fudbalski klub a pomoć koju dobijemo od oba saveza značajna je za rad klubova koji se takmiče u nižim rangovima, rekao je predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić.

Dodela opreme klubovima iz Lazarevca

Nova oprema svakako će pomoći i razvoju mlađih kategorija, dodao je Sinđelić i zahvalio se državnom sekretaru Bojanu Steviću koji je mnogo doprineo razvoju sporta u opštini.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Cilj Fudbalskih saveza Srbije i Beograda  je da  svaki klub ima najbolje uslove za rad, pogotovu oni iz nižih rangova koji do sada nikada nisu dobili ovu vrstu pomoći neophodnu za normalan razvoj pre svega mlađih kategorija.

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije i Beograd, Duško Tošić

Sve to je primer sistemske brige o sportu danas, ali i ulaganje za budućnost, rekli su predstavnici saveza. Događaju su prisutvovali i Jovan Šurbatović generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Mirko Gluščević zamenik generalnog sekretara FSS i Bojan Stević, državni sekretar.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA