Gimnazijalci proslavili matursko veče

Matursko veče učenika lazarevačke Gimnazije održano je u restoranu ”Tom i Džeri”. Maturska proslava počela je fotografisanjem i svečanim defileom oko 150 maturanata i njihovih profesora, u prisustvu mnogobrojnih Lazarevčana pre svega roditelja. Direktorka škole Jasna Marković istakla je da će ova generacija ostati upamćena po svojim uspesima i nagradama na prestižnim takmičenjima.

Svečano i glamurozno kako to i priliči Maturskoj večeri učenici Gimnazije u restoranu ”Tom i Džeri” svečanim defileom počeli su svoju matursku proslavu. Tokom poslednje četiri godine ova generacija je ostvarila uspehe na republičkim i gradskim takmičenjima, sportskim manifestacijama ali i organizujući brojne humanitarne aktivnosti. Poruka direktorke Jasne Marković je da bez obzira na njihove lične i profesionalne uspehe postanu pre svega dobri ljudi.

Prepuni entuzijazma i najlepših uspomena na školsko doba maturanti su i ove večeri blistali u svojim toaletama i  plenili svojim izgledom, osmehom i dobrim raspoloženjem.

Na svečanosti koja će biti organizovana u Centru za kulturu Lazarevac 13. juna biće dodeljene diplome i nagrađeni najuspešniji učenici Gimnazije u ovoj generaciji. Maturska zabava i ovoga puta je prerasla u značajan životni događaj koji se pamti ceo život.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA