Odbojkašice “Vokine” škole na prijemu kod predsednika opštine

Učenice Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ na nedavno održanom Republičkom takmičenju u odbojci za osnovne škole, koje je održano u Kladovu, osvojile su prvo mesto i postale državni prvaci. Odbojkašice su odigrale četiri utakmice i zabeležile sve četiri pobede. Povodom njihovog uspeha, predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić organizovao je prijem u sali predsedništva.

Uspeh odbojkašica „Vokine“ škole, koje su državne prvakinje, izuzetan je rezultat i dokaz je da se isplati ulaganje u školski sport, rekao je na konferenciji za novinare predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić. Lazarevac može da se pohvali činjenicom da svake godine neka škola ostvari dobar rezultat na nekom od brojnih takmičenja, pa je na taj način ostvaren kontinuitet uspeha osnovaca. Veliku zaslugu za uspehe imaju i roditelji i nastavnici, zaključio je Sinđelić.

Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac
Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac

Na turniru u Kladovu učenice „Vokine“ škole odigrale su četiri utakmice i zabeležile sve četiri pobede. Atmosfera u timu bila je dobra a igračice su jedna drugu bodrile na putu do velikog uspeha, kaže kapiten ekipe Lenka Milićević.

Lenka Milićević
Lenka Milićević

 

 

 

 

 

 

 

Direktor Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ Nenad Živanović zahvalio se opštini Lazarevac što je prepoznala ovaj rezultat i nesebično pomaže školu na svim poljima i promoviše zdrav stil života. Ove učenice pored sportskih uspeha su i odlični đaci, dodao je Živanović.

Nenad Živanović, direktor Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“
Nenad Živanović, direktor Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“

 

 

Ekipa OŠ “Vojislav Voka Savić”: Lenka Milićević, Đurđa Milićević, Sara Dašić, Кatarina Nikolić, Nađa Кaličanin, Milica Crnčević, Dunja Cvetković, Tijana Ćirić, Marija Živanović, Jovana Đurić, Irina Ćuković, Marija V. Živanović.

Nastavnik fizičke kulture Saša Bogetić izrazio je zadovoljstvo uspehom učenica u protekle 4 godine u kojima su odigrale oko 50 utakmica i izgubile samo dva meča. On im se zahvalio na njihovom trudu i zalaganju.

Republičko takmičenje u odbojci za učenike osnovnih škola koje je održano u Kladovu 21. i 22. maja, organizovano je uz pokroviteljstvo Ministarstva prosvete Vlade Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA