BeogradLazarevacVesti

Godišnja skupština Organizacije rezervnih vojnih starešina

Organizacija rezervnih vojnih starešina GO Lazarevac održala je redovnu, treću po redu godišnju Skupštinu. Sednica je održana u sali biblioteke „Dimitrije Tucović“.

Godišnja skupština Organizacije rezervnih vojnih starešina

Ovo je bila treća sednica Organizacije koja je osnovana na samom kraju 2015. godine. Od samog osnivanja, članovi pred sebe postavljaju ambiciozne zadatke, koji su do sada bili uspešno realizovani, podsetio je predsednik Organizacije rezervnih vojnih starešina, pukovnik u penziji Branislav Anočić, i dodao da je zadovoljan aktivnostima u 2017. godini.

Realizujući uspešno sve planirane aktivnosti u 2017. godini, članovi Organizacije rezervnih vojnih starešina Lazarevca pred sebe postavljaju velike zadatke i za ovu godinu.

Branislav Anočić
Branislav Anočić

Ove godine planirana putovanja su u Mađarsku, Češku i Nemačku, promocija knjige o našem soluncu Čedi Popoviću, promociju knjige „Studija Balkanskih ratova“ koju smo izdali 2017.godine. – dodao je Anočić.

U toku prošle godine Organizaciji se pridružilo 10 novih članova, pa je broj punopravnih i registrovanih članova Organizacije rezervnih vojnih starešina ukupno 39.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA