BeogradLazarevacVesti

Uskoro nova Policijska stanica u Lazarevcu

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao je Policijsku stanicu Lazarevac u kojoj je predstavljen sistem video nadzora, koji pored kamera visoke rezolucije sadrži i panik taster, a sve to je povezano sa monitoring centrom u policijskoj stanici.

U Policijskoj stanici Lazarevac imali smo priliku da vidimo novi sistem video nadzora, i on jedan od najmodernijih u Beogradu – rekao je Stefanović i objasnio da je pored sistema kamera koje prate kretanje vozila i detektuju svaki detalj, u Lazarevcu je, po prvi put u Beogradu, ugrađen i panik taster koji svaki građanin, ukoliko je ugrožen, može aktivirati i povezati se odmah sa policijskom stanicom.

Ministar Stefanović ovom prilikom se zahvalio i Gradskoj opštini Lazarevac koja je pomogla realizaciju ovog projekta.

Stefanović je naglasio da će Ministarstvo nastaviti da investira u poboljšanje uslova rada policijskih službenika i da će u narednom periodu nastaviti sa modernizacijom voznog parka, ali i nabavkom novih računara.

Nebojša Stefanović
Nebojša Stefanović

Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće sa investicijama u uslove rada policajaca, ne samo ovde u Lazarevcu nego u čitavoj Srbiji. Ovde ćemo u narednom periodu raditi na modernizaciji sredstava, novim vozilima, računarima. Započećemo veliki projekat nove Policijske stanice Lazarevac, koji će nadam se u narednih 16 do 18 meseci biti realizovana, pa će pored vatrogasnog doma, policajci dobiti i novu Policijsku stanicu – dodao je Stefanović.

Ministar je izrazio nadu da će građani nastaviti dobru saradnju sa policijom, jer je, kako kaže, policija u zajednici pravi primer  kako možemo da podignemo bezbednost svih ljudi koji žive u našoj zemlji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA