Godišnji koncert MŠ ”Marko Tajčević”

Povodom završetka školske godine na platou ispreg gradske biblioteke učenici MŠ ”Marko Tajčević” održali su godišnji koncert. Po rečima direktora muzičke škole Aleksandra Stankovića ova godina je po broju nastupa ali i osvojenih nagrada na brojnim takmičenjima daleko uspešnija od prethodne. Prijemni ispiti za srednjoškolce su već uspešno završeni, a školska godina se završava podelom svedočanstava i diploma 28. juna.

Na poklon svojim sugrađanima na platou ispred biblioteke ”Dimitrije Tucović” učenici muzičke škole ”Marko Tajčević” organizovali su godišnji koncert. Orkestar, hor ali i solisti predstavili su se klasičnim ali i modernim kompozicijama.

Direktor Muzičke škole ”Marko Tajčević” Aleksandar Stanković je još jednom izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima učenika i uverenje da će naredna godina biti još uspešnija i bolja.

U prelepom ambijentu, tokom sada već tople letnje večeri, svojom virtuoznošću i tonovima koji su preplavili grad, učenici muzičke škole doprineli su da Lazarevac za trenutak postane grad muzike.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA