BeogradLazarevacVesti

Grad Beograd donirao multifunkcionalni bager JPKP „Lazarevac“

Grad Beograd donirao je JPKP „Lazarevac“ multifunkcionalni bager. Primopredaji bagera prisustvovali su predsednik Skupštine Grada Nikola Nikodijević, Ivana Vilotijević gradska sekretarka za zaštitu životne sredine, predsednik GO Lazarevac i predstavnici lazarevačkog komunalnog preduzeća. U narednom periodu planirana je donacija još četiri kamiona za odvoženje smeća koji su obezbeđeni preko gradskog Sekreterijata za zaštitu životne sredine. Zahvaljujući dobroj saradnji Sekretarijata i GO Lazarevac u prethodnom periodu uklonjeno je nekoliko divljih deponija na teritoriji opštine.

JPKP „Lazarevac“ dobilo je donaciju od Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograda. Multifunkcionalni bager uručen je Sektoru transporta i održavanja JPKP „Lazarevac“ a u narednih mesec dana, ovo preduzeće trebalo bi da dobije još četiri kamiona za odvoženje smeća. Primopredaji vozila za potrebe komunalnog prisustvovao je i predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, koji se zahvalio na donaciji i dodao da je komunalno u prethodnom periodu imalo problema sa mehanizacijom.

Predsednik skupštine Grada Nikola Nikodijević dodao je da grad ima dobru saradnju sa opštinom Lazarevac i da će i u narednom periodu ulagati u rad JPKP „Lazarevac“. Znamo da je komunalno imalo poteškoća u prethodnom periodu ali da su one rešene i da smo mi tu za sve što je neophodno kako bi sve funkcionisalo besprekorno. U saradnji sa gradskim Sekretarijatom za zaštitu životne sredine nastavljeno je i čišćenje divljih deponija, kao ulaganje u životnu sredinu, kaže Nikodijević i napominje da su rezultati takvih ulaganja vidljivi tek za nekoliko godina.

U narednom periodu planirana je donacija još četiri kamiona za odvoženje smeća koji su obezbeđeni preko gradskog Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA