BeogradLazarevacVesti

Gradonačelnik Šapić obišao dva gradilišta u Lazarevcu i najavio nova ulaganja u opštinu

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je radove na dva gradilišta u Lazarevcu. Šapić je u pratnji predsednika GO Lazarevac Bojana Stevića i njegovih saradnika obišao radove na izgradnji gradske pijace, kao i podzemne garaže kod zgrade opštine. Gradonačelnik je najavio nova ulaganja u opštinu i dodao da će Grad Beograd finansirati radove u ulici Vuka Karadžića i uskoro raspisati Javni poziv za izgradnju vrtića u Stepojevcu.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je radove na izgradnji nove gradske pijace u Lazarevcu i radove na rekonstrukciji trga i istakao da očekuje da svi radovi budu završeni u toku 2024. godine, čime će Lazarevac dobiti novi izgled. On je, prilikom obilaska radova, rekao da je posetio Lazarevac i nakon poplava, jer su pojedine porodice koje su živele u blizini reke bile ugrožene i dodao da se radilo i na čišćenju same reke. Šapić je rekao da su imali probleme sa izgradnjom podzemne garaže u centru na samom trgu, ali da je raspisana javna nabavka i da se očekuje da će novi izvođač uskoro biti izabran kako bi se nastavilo sa radovima.

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević zahvalio se gradonačelniku na poseti i najavio nove projekte u opštini Lazarevac. Dodao je da opština Lazarevac očekuje podršku Grada Beograda u realizaciji značajanih projekata, a među njima su ulica Vuka Karadžića, vrtić u Stepojevcu, fiskulturne sale u dve osnovne škole.

Šapić je prilikom obilaska radova rekao da očekuje da će gradska pijaca i podzemna garaža biti završene u toku naredne godine i da će Grad pružiti podršku opštini Lazarevac. Najavio je da će do kraja godine bar još dva puta posetiti našu opštinu kako bi se uverio da radovi napreduju planiranom dinamikom. Dodao je da će se potruditi da Grad uloži još sredstava u opštinu i pohvalio lokalno rukovodstvo, dodavši da ovaj tim radi sve za dobrobit građana.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA