Gusto sito pred košarkašima Kolubare

Tekuće prvenstvo na terenima Košarkaške lige Srbije, po mnogo čemu je specifično. Najmanje su tu prisutni sportski povodi, već je sve posledica koronavirusa koji je paralisao ne samo našu zemlju, već i čitavu planetu. Veliki broj utakmica je odložen, pa se iste odigravaju u naknadnim terminima, a sve to se reflektuje i na igru.

U tom haosu, pošteđeni nisu ni košarkaši Kolubare. I njihovi mečevi su pomerani, a jedno vreme „rudari“ su čak bili prinuđeni da treniraju u Mionici, gde su odigrali i nekoliko duela za bodove. Kako trenutno stoje stvari, zeleno-crni će naredni okršaj za bodove da imaju u nedelju 14. marta kada bi trebalo da ugoste ekipu kragujevačkog Radničkog. Posle toga, već u sredu, takođe na domaćem parketu, Simić i saigrači trebalo bi da se sastanu sa Zlatiborom.

I pored ovakvog, zgusnutog i teškog rasporeda, izabranici trenera Marka Dimitrijevića, vredno treniraju i pripremaju se za iskušenja koja slede. Kolubara nije baš u najboljem položaju, pa je iz tog razloga, jasno zašto svaka utakmica donosi ogroman značaj.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA