Humane kamiondžije dele paketiće deci širom Srbije, obišli i Lazarevac

Udruženje “Drug sa druma” organizovalo je podelu novogodišnjih paketića deci svojih kolega koji su stradali u saobraćajnim nesrećama ili koji zbog zdravstvenih razloga nisu u mogućnosti da rade. Karavan ovih humanih vozača kamiona putuje širom Srbije, a pretposlednjeg dana 2022. godine obišli su i donirali paketiće deci Lazarevca, Valjeva, Uba i Lajkovca.

Članovi Udruženja “Drug sa druma”, koje čine vozači kamiona putuju širom Srbije i dele novogodišnje paketiće deci svojih kolega koji su stradali u saobraćajnim nesrećama ili koji su iz zdravstvenih razloga sprečeni da rade. Njihov karavan krenuo je iz Bečeja, danas se pored dece Lazarevca obišli i mališane u Lajkovcu, Ubu i Valjevu. Cilj im je da do 6. januara obiđu 14 gradova.

Ovi humani vozači kamiona planiraju da pored dece iz naše zemlje posete i mališane u Bosni i Hercegovini.

Ciljevi Udruženja “Drug sa druma” su pružanja socijalne, finansijske i drugih vidova pomoći kolegama kao i članovima njihovih porodica a prvenstveno deci vozača teretnih vozila, kao i pružanje pomoći drugim licima za koje udruženje postigne saglasnost većinom članstva. Ovo udruženje broji više od 350 članova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA