BeogradLazarevacVesti

Humanitarni bazar u organizaciji UG „Ujedinjeni za Lazarevac“ u četvrtak kod Rudarske česme

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizuje humanitarni bazar u četvrtak 15. septembra od 09 do 13 časova. Bazar će biti održan na platou kod Rudarske česme a prikupljaće se igračke, hemija, školski pribor, sportske rekvizite i novčane donacije za decu koja žive u porodicama sa lošijom materijalnom situacijom i za ustanove gde borave deca i omladina sa poteškoćama u razvoju. Nakon bazara „Ujedinjeni za Lazarevac“ posetiće udruženje „Autizam“ u Valjevu u kojem boravi oko 50 osoba sa poteškoćama u razvoju uzrasta od tri do 50 godina, rekla je za RTV GEM Rada Tolović Vasiljević, članica Udruženja građana.

Humanitarni bazar ujedinjeni

Početkom septembra članovi udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ započeli su akciju prikupljanja školskog pribora, igračaka, hemije i novčana sredstva za decu sa poteškoćama u razvoju. Kako bi se akciji priključio što veći broj naših sugrađana, udruženje će organizovati humanitarni bazar kod Rudarske česme u periodu od 09 do 13 časova.

Udruženje će kao pomoć pripremiti hemiju i namirnice za osnovne životne potrebe, a ono što je neophodno  da sugrađani doniraju su školski pribor, igračke ili dobrovoljne novčane donacije.

Ujedinjeni za Lazarevac

Tokom brojnih akcija koje je udruženje organizovalo, pomoć i poklone ovi humani ljudi uručili su svim školama na teritoriji GO Lazarevac, predškolskoj ustanovi, Dnevnom boravku za decu sa poteškoćama u razvoju, porodicama, ali i brojnim ustanovama van naše opštine.

Ovu humanitarnu akciju posvetili su Udruženju „Autizam“ iz Valjeva u kojem boravi 49 osoba uzrasta od tri do 50 godina.

Nakon bazara članovi Udruženja građana planiraju da posete udruženje „Autizam“ i nekoliko porodica koje su socijalno ugrožene i žive na teritoriji naše opštine. Kako bi i ova akcija bila uspešna neophodno je da se odazove veliki broj naših sugrađana i da da svoj doprinos u prikupljanju sredstava za decu sa poteškoćama u razvoju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA