BeogradLazarevacVesti

Humanitarni koncert za Mariju Komad

Savet za kulturu GO Lazarevac orgnizovao je u lazarevačkom Centru za kulturu humanitarni koncert za lečenje Marije Komad. Na koncertu su učestvovali učenici muzičke i osnovnih škola sa teritorije naše opštine kao i KUD-a “Dimitrije Tucović“. Sva prikupljena sredstva putem prodaje ulaznica čija je cena bila 300 dinara namenjena su za lečenje naše sugrađanke.

Sve škole na teritoriji lazarevačke opštine odazvale su se pozivu Saveta za kulturu GO Lazarevac i udruženim snagama organizovale koncert na kojem su prikupljana sredstva za lečenje profesorke Marije Komad. Celovečernji koncert uz muziku i solidarnost dobrih ljudi spojio je na jednom mestu naše sugrađane spremne da i u ovim teškim trenutcima pomognu Mariji.

Kvalitet ove organizacije je u tome što su sve škole na teritoriji GO Lazarevac odazvale pozivu da zajedničkim snagama upriličimo humanitarni koncert – izjavio je Aleksandar Stanković, predsednik Saveta za kulturu GO Lazarevac.

Svi sugrađani koji su u mogućnosti da pomognu to mogu učiniti uplatom i većeg iznosa u cilju prikupljanja sredstava za lečenje profesorke srpskog jezika i književnosti Marije Komad. Kako bi sebi obezbedila lečenja lekom čije samo jedno uzimanje iznosi preko 2500 evra i dobila bitku sa bolešću Mariji Komad su neophodna velika novčana sredstva.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA