Ispunjen humani cilj Malog kraljevstva

Vođeni plemenitošću, sa željom da daju svoj doprinos i pomognu u lečenju svojih sugrađana Sare Matić i Slobodana Maksimovića Makse vaspitači privatne predškolske ustanove ”Malo kraljevstvo” pripremili su predstavu pod nazivom ”Patuljak i sedam Snežana” koja je odigrana u Centru za kulturu Lazarevac. U programu su učestvovali i članovi dečijeg hora “Pikolino” i članovi benda SFRJ. Vlasnik ove predškolske ustanove Igor Đorđević rekao je ovom prilikom da su humanitarnu akciju podržali i svi subjekti sa kojima predškolska ustanova sarađuje, roditelji ali i mnogobrojni sugrađani.

“Dobri ljudi su sreća na ovom svetu!” poručili su nam zaposleni i dečica koja pohađaju PU ”Malo kraljevstvo” organizujući humanitranu predstavu za naše sugrađane. Ovaj put u malo drugačijem aranžmanu i podeli uloga. Umesto sedam patuljaka i jedne Snežane, na sceni Centra za kulturu imali smo priliku da vidimo sedam Snežana i jednog patuljka. Za razliku od nastupa dece iz vrtića ”Malo kraljevstvo” ovoga puta na sceni su bili njihovi vaspitači, koji su pored glume bili zaduženi i za režiju, scenario i kostime za predstavu. Podršku na sceni vaspitačima ove ustanove pružili su mališani iz dečijeg hora “Pikolino” uz pratnju članova benda SFRJ.

Vlasnik PU “Malo kraljevsto” Igor Đorđević zahvalio se i svim privrednim subjektima i organizacijama koje sarađuju sa ovom ustanovom, kao i roditeljima i svim sugrađanima koji su u velikom broju podržali ovu divnu humanitarnu akciju.

Gestom koji je vredan svake pohvale, vaspitači ”Malog kraljevstva” su nas ličnim primerom podsetili na značaj humanosti. Sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran Sari Matić i Slobodanu Maksimoviću.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA