Istaknute preliminarne liste u predškolskoj ustanovi “Rakila Kotarov Vuka“

U PU ‘’Rakila Kotarov Vuka’’ od danas su istaknute preliminarne liste primljene dece po konkursu za radnu 2020/2021 godinu. Liste su istaknute na objektima „Detinjstvo“ i „Dečje carstvo“ . Sve liste su i na sajtu www.pulazarevac.rs . Prema preliminarnim listama u jaslenu grupu je primljeno  122 mališana starosti do tri godine. U vrtić je primljeno još njih 37, u pripremnu predškolsku grupu 10 budućih prvaka.

PU Rakila Kotarov Vuka

Roditelji čija deca nisu primljena po konkursu ili ne budu zadovoljni odlukom upisne komisije, mogu da podnesu žalbu od 08. do 17. juna. Žalbe se podnose elektronskim putem zbog aktuelne epidemiološke situacije i pojačanih mera bezbednosti po kojima i dalje postupaju  sve predškolske ustanove grada Beograda.Roditelji žalbe upućuju putem mejla na  pulazarevac@veze.net . Upisne komisije će razmatrati žalbe od 18.06-26.06.2020.godine.

ЈАСЛЕ-ПРЕЛИМИНАРНА-ЛИСТА-1

ЈАСЛЕ-ПРЕЛИМИНАРНА-ЛИСТА-1

ППГ-ПРЕЛИМИНАРНА-ЛИСТА-1

Žalba mora da sadrži:

  • Ime (ime roditelja) i prezime deteta
  • datum rođenja
  • delovodni broj zahteva
  • razlog podnošenja žalbe
  • datum podnošenja žalbe
  • potpis i broj telefona roditelja

Vrtić preliminarne listeKako je danas rekao gradski sekretar za obrazovanje Slavko Gak na konkurs za upis u beogradske vrtiće, stigao je 20.251 zahtev. Ove godine roditelji su mogli da  konkurišu isključivo elektronskim putem za 12.702 mesta. Konkurs je otvorena  za 5.777 mesta u jaslenim grupama, 2.207 mesta u vrtićkim grupama i još nešto manje od 5.000 mesta za predškolce koji do sada nisu bili u sistemu. Prioritet pri upisu imaju deca iz društveno osetljivih grupa, deca zaposlenih roditelja i redovnih studenata, kao i deca koja imaju status trećeg i svakog narednog deteta u primarnoj porodici.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA