BeogradLazarevacVesti

Konferencija za medije u JPKP Lazarevac

  Kako bi se postiglo stabilno i kontinuirano vodosnabdevanje opština Lazarevac i Lajkovac u narednih pet godina obezbeđene su infesticije u vrednosti između 300 i 400 miliona dinara. Pre dve nedelje formiran je stručni tim čiji će koordinator biti Jelena Kojić iz kabineta predsednika Srbije. Prvi zadatak je izrada studije kojom će biti planirana najadekvatnija rešenja, za sada je izvesno bušenje dva bunara na i rekonstrukcija magistralnog cevovoda od Nepričave do Lazarevca, rekao je na konferenciji za medije direktor JPKP Lazarevac Aleksandar Arsenović. Druga tema konferencije bila je vezana za Parking servis i odluku da se svim osobama sa invalidetom obezbedi besplatno parkiranje bez obzira da li je to parking mesto označeno ili ne.

KZM JPKP LazarevacVišegodišnji problem vodosnabdevanja Lazarevca i Lajkovca tokom narednog perioda biće rešen iz nekoliko etapa.  U okviru redovnog investicionog održavanja komunalno preduzeće je planiralo revitalizaciju bunara i smanjenje gubitaka vode. Dok je  u ciju dugoročnog rešenja problema formiran stručni tim koji čine predsednici opština Lazarevac i Lajkovac, predstavnici Ogranka RB Kolubara  JP EPS i JPKP Lazarevac. Koordinator stručnog tima je Jelena Kojić delegirana iz kabineta predsednika RS, dok je stručni nadrzor hidrogeolog Srđan Pavlić.

vodovodNovine u funkcionisanju Parking servisa bile su druga tema konferencije za medije u JPKP Lazarevac.  Odlučeno je da vozila osoba sa invalidetom imaju besplatno parkiranje bez obzira da li su parkirana na označenim parking mestima ili ne.

parkingUkoliko neko nema oznaku na svom automobilu  da je invalidno lice ili da vozi osobu sa invaliditetom, dovoljno je da o tome obavesti Parking servis JPKP Lazarevac. Radno vreme Parking servisa je od 7 do 20 časova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA