IT AKADEMIJA – Moje iskustvo

U moru novokomponovanih privatnih školskih ustanova koje se bave IT-jem i generalno novim tehnologijama, svakako se svojim kvalitetom i nastavnim kadrom ističe ITAcademy kao jedan od pionira u ovoj oblasti.

ITAcademy je se svojim dugogodišnjim prisustvom u Srbiji i regionu dokazala kao jedan od najboljih nastavnih centara kij sa uspehom obučava studente koji tokom jednogodišnjeg školovanja dobijaju neprocenjivo znanje i praktično iskustvo u radu sa realnim klijentima, i to je ono što nedostaje u okviru tradicionalnog školovanja fakultetima i ustanovama sličnog profila.

ITacademy

Kao polaznik smera design & multimedija, moram da napomenem da sam nakon jednogodišnjeg školovanja i učestvovanja u Dizajn studiju LINK grupe, stekao iskustvo koji mi je pomoglo u daljem razvoju karijere i na osnovu koga sam danas uspešan web dizajner sa preko 100 projekata iza sebe.

Ključ uspeha svakog web dizajnera jeste kreativnost i posvećenost što je u kombinaciji sa vrhunskim nastavnim kadrom ITAcademy i pristupom resursima kojima škola raspolaže, pravi recept za svakog ko želi da se bavi ovim poslom.

Moja iskrena preporuka za sve polaznike i buduće studente ITAcademy koji na kraju svog školovanja imaju priliku da steknu jedan od presztižnih sertifikata iz oblasti i smera za koji se opredele

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA