BeogradHranaLazarevacPićeVestiZabavaZanimljivostiŽene

„Novogodišnje sokače“ 28. decembra

Udruženje Ujedinjeni za Lazarevac, i ove godine 28. decembra sa početkom od 13 časova, organizuje već tradicionalnu manifestaciju “Novogodišnje sokače” koja će se održati ispred prostorija udruženja iza TC “Milenijum”. Bogat program, mađioničar Bole ali i domaći SFRJ bend, biće zaduženi za dobru atmosferu, a ono što će najviše obradovati najmlađe jesu Deda Mraz i neizostavni novogodišnji paketići, istakao je za rtv GEM, doktor Stevan Bajović, član udruženja.

Novogodišnje sokače

Prostorije udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ ovih dana liče na magacin Deda Mraza, jer vredne dame iz Ženske mreže pripremaju novogodišnje paketiće. Ove godine preko 150 paketića biće podeljeno deci iz Dnevnog boravka, učenicima izdvojenog odeljena u Dudovici,ali i deci čiji roditelji nisu u mogućnosti da im priušte poklone, kao i mališanima članova udruženja. I ove godine zahvaljujući članovima ove organizacije, ali i svim ljudima dobre volje koji su donirali slatkiše za paketiće, mnoga deca uživaće u novogodišnjoj čaroliji. Pored novogodišnjih paketića, Deda Mraz će obradovati sve mališane, istakao je za GEM, doktor Stevan Bajović, član udruženja.

Novogodišnje sokače

Pored podele paketića, u utorak 28. decembra,  sa početkom od 18 časova, udruženje će organizovati tradicionalno „Novogodišnje sokače“ ispred svojih prostorija u TC „Milenijum“. Kao i prethodnih godina sa svojim sugrađanima nešto ranije dočekaće Novu godinu uz muziku SFRJ benda, kuvano vino, rakiju i druge poslastice.

Udruženje „Ujedinjeni za Lazarevac“ bilo je aktivno tokom cele godine, realizovane su brojne humanitarne akcije i pružena je pomoć mnogim lazarevačkim porodicama.

Akcija Čep za hendikep

I na isteku ove godine, sumirajući rezultate, „Ujedinjeni za Lazarevac“ mogu da budu ponosni na sebe. Organizovali su nekoliko akcija u humanitarne svrhe, tri akcije dobrovoljnog davalaštva krvi, pomoć su pružili i drugim organizacijama i ustanovama van naše opštine. Akcija „Čep za hendikep“ i dalje traje. Ovi humanisti pozivaju sve ljude da 28. decembra zajedno isprate staru godinu i sa novim planovima otpočnu novu.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA