BeogradIZBORI 2024LazarevacVesti

Branko Ružić: Ivica Dačić najbolji kandidat za premijera Srbije

Branko Ružić, visoki funkcioner SPS-a održao je tribinu u Centru za kulturu za članove i pristalice Opštinskog odbora ove političke opcije u Lazarevcu. Ružić je podsetio da je 29. novembar bio civilizacijski iskorak u borbi protiv fažizma a Socijalistička partija Srbije želela je tada a i sada da izgradi društvo koje neće biti u 19. veku, već će industrijski i u svakom drugom smislu napredovati. Mi smo faktor političke stabilnosti u Srbiji i smatram da svaka kampanja koje odiše nepoštovanjem i nekulturom neće doprineti, već urušiti potrebu Srbije da bude politički stabilna, kaže Ružić. Dodaje da će SPS zajedno sa Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije napraviti još bolji rezultat nego pre godinu i po dana a da će Ivica Dačić kao premijer uspeti da kormilari svim izazovima koji stoje pred nama, kaže Branko Ružić.

Svaka kampanja koja se zasniva na nekulturnom ponašanju i neprimerenom sadržaju, a u kojoj mi kao SPS ne učestvujemo, neće doprineti političkoj stabilnosti koja je u ovim danima preko potrebna našoj zemlji, kaže Branko Ružić i dodaje da je Ivica Dačić najbolji kandidat za premijera Srbije. Očekujemo da zajedno sa našim koalicionim partnerima na izborima 17. decembra ostvarimo još bolje rezultate nego pre godinu i po dana a svi koji nam osporavaju što se lista zove „Ivica Dačić – premijer Srbije“, neka istaknu svoje kandidate, kaže Branko Ružić.

Snaga SPS je u njenim kadrovima koji su školovani i spremni da spojem znanja i iskustva budu rukovodeći kadrovi koji će dobro obavljati svoje funkcije, dodaje Ružić. SPS porodicu čine kako najastariji kadrovi koji su gradili našu zemlju, tako i njihova deca i unuci koji su budućnost naše zemlje, napominje Ružić.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA