BeogradLazarevacVesti

Izdavanje ličnih dokumenata uskoro na novoj adresi

Rekonstrukcija prve zgrade opštine počela je krajem novembra a već krajem maja trebalo bi da bude predata na korišćenje Policijkoj stanici Lazarevac koja će ovaj objekat koristiti za izdavanje ličnih dokumenata i sve neophodne dokumentacije. Prostor ima 600 kvadrata, dve etaže i imaće oko osam šaltera na kojima će naši sugrađani moći da izvade sva neophodna dokumenta. Sredstva za ovu namenu obezbedio je Grad Beograd, rekao je predsednik opštine Bojan Stević, prilikom obilaska radova i dodao da će zaposleni u MUP-u konačno dobiti adekvatne uslove za rad a naši sugrađani više neće morati satima da čekaju van objekta kako bi izvadili neophodna dokumenta.

Prva zgrada opštinske uprave u Lazarevcu nakon godina zapuštenosti, konačno je dobila svoju adekvatnu namenu. Nakon rekonstrukcije, koja je počela krajem novembra prošle godine ova zgrada postaće uslužni centar Ministarstva unutrašnjih poslova, u kojem će se izdavati lična dokumenta. Novi uslužni centar se prostire  na 600 kvadrata i organizovan je na dve etaže, opremljen sa oko osam šaltera kako bi se omogućilo našim sugrađanima da brzo i efikasno izvade sva neophodna dokumenta. Predsednik Bojan Stević naglasio je da su sredstva za realizaciju ovog projekta obezbeđena od strane Grada Beograda.

Stević je izrazio zadovoljstvo ovim projektom i istakao da se očekuje da radovi budu završeni do kraja maja meseca. Novi uslužni centar imaće i nekoliko kancelarija, arhivu koja će biti smeštena u podrumu zgrade, toalete za zaposlene, građanstvo ali i osobe sa invaliditetom, kao i rampu koja će im olakšati ulazak u zgradu.

Trenutni prostor u kojem su se obavljali poslovi vezani za izdavanje ličnih dokumenata i dalje će biti na raspolaganju pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, čime će se osigurati kontinuitet usluga i zadovoljstvo građana. Ova inicijativa će znatno olakšati i ubrzati procese izdavanja dokumenata, pružajući bolju podršku i usluge sugrađanima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA