BeogradLazarevacVesti

Asfaltirana Ulica Mladog borca u MZ Županjac

Ulica Mladog borca u dužini od 300 metara asfaltirana je u Mesnoj zajednici Županjac. Radove je obišao predsednik opštine Bojan Stević i podsetio da je u prethodnom periodu u ovom delu opštine urađen put za Čovku i asfaltirana deonica u Lazića kraju. Nakon praznika biće asfaltirana i ulica Županjački put ali i Kolubarskog ratnika. U poslednje dve godine pod asfalt je stavljeno oko šest kilometara putnih pravaca u ovom delu opštine, kaže Stević.

U Mesnoj zajednici Županjac u prethodnom periodu asfaltirano je pet putnih pravaca ukupne dužine oko šest kilometara. Uređenje infrastrukture nastvaljeno je u ulici Mladog borca a nakon praznika, asfaltiranje će biti nastavljano u ulici Županjački put.

Na zahtev jednog dela meštana Županjca, u saradnji sa EPS-om i ED Lazarevac obezbeđena su sredstva za rekonstrukciju niskonaponske mreže i postavljanje trafoa u Lazića kraju, kaže predsednik opštine.

Meštani Županjca kažu da su zadovoljni radovima i ističu da imaju dobru saradnju sa lokalnom samoupravom.

Predsednik opštine napomenuo da je u prethodnom periodu već izvršeno nekoliko značajnih infrastrukturnih projekata u ovom delu opštine, uključujući put za Čovku i asfaltiranu deonicu u Lazića kraju, ali i rekonstrukciju kapele na seoskom groblju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA