Izložbom kostima Centra za umetničku igru Srna otvorena manifestacija Dani Lazarevca

Obeležavanje ovogodišnje manifestacije “Dani Lazarevca” počeli su mini koncertom Centra za umetničku igru „Srna“ na platou ispred Biblioteke „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu. Ovim povodom otvorena je izložba kostima, koju će Lazarevčani moći da pogledaju do 26. juna. Centar za umetničku igru obeležio je i 18 godina uspešnog postojanja i rada i za to vreme imali su nekoliko hiljada polaznica.

U okviru manifestacije „Dani Lazarevca“ održan je mini koncert i izložba kostima Centra za umetničku igru „Srna“ na platou ispred biblioteke „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu. Prema rečima direktorke biblioteke Jasmine Ivanković zaposleni su se, zajedno sa svim ustanovama kulture i sportskim udruženjima potrudili da se omogući izuzetno bogat i raznovrstan program.

Centar za umetničku igru „Srna“ na čelu sa Sandrom Voloder ovom prilikom obeležio je i 18 godina rada. Pored mini koncerta, organizovana je i izložba kostima malih balerian. Reč je o kostimima koje je izradila kostimograf Zorica Dudić. Izožbu kostima građani Lazarevca će moći da pogledaju do 26. juna u izložbenom prostoru biblioteke „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA