BeogradKulturaLazarevacVesti

Pozorišna predstava „Ako dugo gledaš u ponor“ odigrana u sklopu manifestacije „Dani Lazarevca“

Na sceni Centra za kulturu Lazarevac izvedena je pozorišna predstava „Ako dugo gledaš u ponor“, regionalnog pozorišta Novi Pazar. Ovaj komad rađen je po romanu Enesa Halilovića, u režiji Zlatka Pakovića. Predstava je premijerno izvedena 27. decembra prošle godine u regionalnom pozorištu Novi Pazar, a u Lazarevcu je odigrana u sklopu manifestacije „Dani Lazarevca“.

Predstava “Ako dugo gledaš u ponor“, regionalnog pozorišta Novi Pazar izvedena je na sceni Centra za kulturu Lazarevac. Prema rečima glumca Rifata Rifatovića, bio je veliki izazov igrati u ovom komadu, a njegova uloga fabrikanta opisuje zlog čoveka, odnosno oličenje zla.

Glumica Lemana Binjoš ističe da je ovaj komad specifičan po tome što niko ne igra jednu ulogu dok ona sama igra tri uloge u ovoj predstavi.

Članovi novopazarskog Narodnog pozorišta izrazili su zadovolljstvo reakcijom lazarevačke publike, ali i saradnjom sa PULS teatrom i iskazali očekivanja da će uspešna saradnja, kroz koprodukcije, biti nastavljena i u budućnosti.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA